Laad scherm sluiten
laden...

Praktische informatie

Afspraak

Een behandeling gebeurt steeds op afspraak. De praktijk is telefonisch bereikbaar op het nummer +32 3 541 02 94 Onze praktijk is steeds bereikbaar van maandag tot vrijdag: 9u tot 17u30.

Indien onze lijn bezet is kan u altijd het contact formulier op onze website invullen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wachtdienst: Tijdens het weekend van 9 tot 18 u via het nummer 0903 3969

 

Bereikbaarheid

Adres:
  • Kapelsesteenweg 278, 2930 Brasschaat
Per bus: Per auto:
  • Er zijn ruime parkeerstroken op de Kapelsesteenweg + 9 parkeerplaatsen voor het gebouw. Onze parking is uitgerust met oplaadstations waar u tijdens uw behandeling kosteloos uw elektrische wagen kan bijladen
Per fiets: 
  • Fietsenstalling voor het gebouw. Ook voor fietsen zijn er oplaadstations voorzien.
Taxi:

Betaling

In onze praktijk kunt u betalen met Bancontact of Payconicq. Voor uw en onze veiligheid willen we vragen om betalingen met cash te vermijden. Onze tandartsen zijn niet geconventioneerd.

Wachtdienst

De Wachtdienst Algemeen Tandarts verzorgt in gans Vlaanderen een wachtdienst op het nummer 0903 3969. Deze dienst is enkel toegankelijk voor dringende gevallen en levert dus uitsluitend een noodbehandeling.

  • De wachtdienst is een dienstverlening aan patiënten om urgente pijn te bestrijden of verergering van een noodsituatie te voorkomen.
  • De wachtdienst levert dus uitsluitend noodbehandeling.
  • De behandelde patiënten krijgen steeds een verslag van de behandeling mee voor hun huistandarts.
  • De interventies zijn niet gratis. Tijdens de georganiseerde wachtdienst hanteren alle tandartsen de geldende conventietarieven, voor zover de behandelingen opgenomen zijn in de nomenclatuur.

Annulatie

Indien u niet aanwezig kan zijn op uw afspraak, vragen wij u om tenminste 24 uur op voorhand te verwittigen. Zo kunnen we samen een nieuwe afspraak inplannen.

Kapelsesteenweg 278

2930 Brasschaat

+32 3 541 02 94

Telefoonnummer

Ma-Vrij: 9u tot 17u30

Openingsuren